Fen ve Mühendislik Dergisi

Dokuz Eylül Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Fen ve Mühendislik Dergisi (FMD), mühendislik alanındaki gelişmeleri takip etmek ve bu alanda Türkçe bir kaynak oluşturmak amacıyla Ocak 1999'dan beri yayın hayatını sürdürmekte olup, Ocak, Mayıs ve Eylül aylarında olmak üzere yılda üç kez (dört ayda bir) yayınlanmaktadır. 2016 yılında aşağıdaki sayılar yayınlanmıştır. Mayıs 2016 sayısından itibaren yayınlanan makalelere DOI numarası verilmeye başlanmıştır ve dergimiz ULAKBİM’de taranmaktadır.

BAŞ EDİTÖR

Prof.Dr.Turgay ONARGAN

Maden Mühendisliği Bölümü, DEÜ

EDİTÖRLER KURULU